tala fou

Su'ega Su'ega mo Su'ega Fa'ama'i Fa'ama'i I Su'esu'ega Fa'asusu

E lua fa'afitauli ogaoga o le soifua maloloina ma le saogalemu o lo'o si'omia ai le fa'ama'i fa'ama'i o le susu.O oloa o lo'o iai vailaau fa'ama'i e ono mafua ai le ma'ale'ale ma fa'a'a'i i tagata.O le taumafaina faifaipea o susu ma mea'ai susu o lo'o i ai le maualalo o vaila'au fa'ama'i e mafai ona fa'atupuina ai siama e fa'atupu ai le tete'e atu ile antibiotic.
Mo le gaosiga, o le lelei o le susu e tu'uina sa'o e a'afia ai le lelei o le oloa fa'ai'uga.Ona o le gaosiga o mea'ai susu e pei o le sisi ma le yogurt e fa'alagolago i gaioiga fa'ama'i, o le i ai o so'o se mea fa'alavelave o le a fa'alavelave i lenei faiga ma e ono afaina ai.I totonu o maketi, e tatau i tagata gaosi oloa ona tausia pea le tulaga lelei o oloa e tausia ai konekarate ma faʻamautu maketi fou.O le mauaina o toega o vaila'au o lo'o i totonu o le susu po'o oloa susu o le a i'u ai i le fa'amutaina o konekarate ma le ta'uleagaina.E leai ni avanoa lona lua.

1

O lo'o iai le matafaioi a le falesu'u susu e fa'amautinoaina o vaila'au fa'ama'i (fa'apea ma isi vaila'au) atonu o lo'o i totonu o le susu o manu ua togafitia, o lo'o pulea lelei ina ia mautinoa o lo'o i ai ni faiga e fa'amautinoa ai e le o iai ni mea fa'ama'i fa'ama'i i totonu o le susu i luga atu o le maualuga o totoe. tapula'a (MRL).

O se tasi o ia auala o le su'esu'eina masani o le suasusu o le faatoaga ma le tane tane e faaaoga ai pusa su'esu'e vave e maua i pisinisi.O ia metotia e maua ai le taʻiala i le taimi tonu i le talafeagai o le susu mo le gaosiga.

Kwinbon MilkGuard e tu'uina atu pusa su'ega e mafai ona fa'aoga e su'e ai mea fa'ama'i fa'ama'i i le susu.Matou te tuʻuina atu se suʻega vave e suʻe ai Betalactams, Tetracyclines, Streptomycin ma Chloramphenicol (MilkGuard BTSC 4 In 1 Combo Test Kit-KB02115D) faʻapea foʻi ma se suʻega vave e suʻe Betalactams ma Tetracyclines i le susu (MilkGuard BT 2 In 1 Combo Test Kit-KBY021) .

tala fou

O metotia su'esu'e e masani lava o su'ega fa'apitoa, ma maua ai se fa'ai'uga lelei po'o le leaga e fa'ailoa ai le iai po'o le leai o ni mea fa'ama'i fa'ama'i i totonu o le susu po'o oloa susu.Pe a faatusatusa i chromatographic poʻo enzyme immunoassays metotia, e faʻaalia ai le tele o mea lelei e faʻatatau i meafaigaluega faʻapitoa ma taimi manaʻomia.

O su'ega su'esu'e e vaevaeina i metotia su'ega lautele pe vaapiapi.O le su'ega lautele o alaleo e iloa ai le tele o vasega o vaila'au fa'ama'i (e pei o beta-lactams, cephalosporins, aminoglycosides, macrolides, tetracyclines ma sulphonamides), ae o le su'ega vaapiapi e iloa ai se numera faatapulaa o vasega.


Taimi meli: Feb-06-2021